Microsoft Lumia 950 XL aanbiedingen

Microsoft Lumia 950 XL
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Microsoft Lumia 950 XL :

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Microsoft Lumia 950 XL

Voor wie is de Microsoft Lumia 950 XL?

Het kan altijd gekker en groter en deze Lumia 950 XL bewijst dit maar weer eens. Het is de eerste phablet die werkt op Windows 10 en, zoals je kunt verwachten, is dit model gebaseerd op zijn kleinere broer. Aan het ontwerp is dan ook niets gewijzigd, maar de nieuwe Lumia 950 XL heeft onderhuids wel de nodige wijzigingen doorgemaakt. Hierdoor is deze phablet momenteel een van de meest krachtige phablets die je kunt kopen. Vergeet ook niet dat Windows 10 er ook nog eens aan bijdraagt voor een eenvoudige werking van deze Lumia 950 XL. Al om al is deze phablet een prima aankoop als je op zoek bent naar een echte eenvoudig werkende krachtpatser!

Pluspunten van de Microsoft Lumia 950 XL

De nieuwste phablet van Microsoft kenmerkt zich vooral door de aanwezigheid van het grote scherm en de krachtige hardware. Deze combinatie maakt het dat de Lumia 950 XL een van de meest krachtige phablets is die momenteel leverbaar is. Het 5.7 inch touchscreen kent een resolutie van 2560 x 1440 pixels en hierdoor is het ook een genot om op het scherm te kijken! Onderhuids treffen wij een 2 Ghz octa-core processor aan welke wordt ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. Met deze cijfers weet je in ieder geval dat de Lumia 950 XL jou niet zomaar in de steek laat. Ook de 20 megapixels camera aan de achterzijde is een uitstekende camera waarmee je de mooiste foto's en video's maakt. Voor de opslag van deze media is er standaard 32 GB voor handen en dit is in de regel genomen meer dan voldoende ruimte. Een ander groot pluspunt is de aanwezigheid van Windows 10. Naast dat het besturingssysteem erg gebruiksvriendelijk is, is het ook nog eens erg makkelijk voor in huis. Jij kunt moeiteloos media streamen naar de computer of televisie en zo de phablet meer een centrale rol in huis laten spelen. Dergelijke zaken zijn vaak moeilijker in te stellen, maar met de komst van Windows 10 is dit een peulenschil geworden. De Lumia 950 XL is dus een echte alleskunner en ook nog eens heel vriendelijk in het gebruik. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de bestaande tablet of laptop hier goed vervangen mee kunnen worden, want feitelijk heb jij alles voor handen wat jij ook op de andere devices voor handen hebt. En dan is het toch makkelijk om alles centraal te regelen vanaf deze Lumia 950 XL.

Algemeen

Model: Microsoft Lumia 950 XL
OS: Windows 10
Maten: 151.9 x 78.4 x 8.1 mm
Gewicht: 165 g
Beschikbaar: oktober 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 20 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 5,7 inch (14,478 cm)
Resolutie: 2560 x 1440
Type: AMOLED

Prestaties

Processor: 2000 Mhz Octa-Core
Werkgeheugen: 3 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: USB-C
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 32 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 3340 mAh
Spreektijd: 1140 min
Standby-tijd: 288 uur

Foto's en video's van de Microsoft Lumia 950 XL

Stel een vraag over de Microsoft Lumia 950 XL

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!