Vergelijk alle Motorola smartphones en aanbiedingen

Zoek je telefoon

En vergelijk direct alle prijzen

Top 10 beste Motorola aanbiedingen:

De populairste Motorola smartphones van dit moment:

Motorola Moto E
Motorola Moto E
Prijzen vergelijken »
Motorola Nexus 6 32GB
Motorola Nexus 6 32GB
  • 13 megapixel camera
  • 5,9 inch Quad-HD scherm
Prijzen vergelijken »
Motorola Moto G 2015
Motorola Moto G 2015
  • 5 inch HD scherm
  • Snelle Quad Core processor
Prijzen vergelijken »

Prijs-kwaliteit

Motorola is terug van weggeweest! In 2014 bestiert het Amerikaanse merk met de (nieuwe) Motorola Moto G en Moto X de Nederlandse telecommarkt.

De New Motorola Moto G (2014) is het goedkoopste toestel van de twee. Ondanks de lage prijs is het echter een toestel dat van alle markten thuis is. Met een fors HD-scherm van 5 inch, quad-core processor en 8 megapixel camera biedt de Moto G een van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen van 2014. Ook is er een vernieuwde versies van de Moto X uitgebracht. Naast de eigen Moto-telefoons is Motorola ook de maker van de Nexus 6, de eerste smartphone met Android 5.0 Lollipop.

Lenovo

Motorola is een tijdlang erg populair geweest, met onder andere de Motorola RAZR. Het Amerikaanse merk trok zich echter een paar jaar terug uit Nederland. In januari 2014 heeft is Motorola verkocht aan het Chinese Lenovo. De verwachting is dat Lenovo met Motorola smartphones de westerse markt verder wil betreden.

Android toestellen

Motorola maakt op dit moment alleen toestellen die op Android draaien. Omdat Motorola een tijdlang eigendom was van Google, draaien deze smartphones op een 'stock' versie van het OS: dit houdt in dat er geen extra software-schil over Android heen in geplaatst.