Motorola New Moto E aanbiedingen

Motorola New Moto E
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Motorola New Moto E:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Motorola New Moto E

De Motorola Moto E (2015) is de opvolger van de eerste Moto E. Het is een budget smartphone met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding: de nieuwe Moto E is een van de beste telefoons die je voor weinig koopt.

Motorola's Moto E heeft geen nieuwe naam gekregen. Net als de Moto G en Moto X heeft het van oorsprong Amerikaanse merk gewoon weer voor de toevoeging 'E' gekozen. Heel handig is dat niet, maar de meeste webshops zullen dit toestel als de '2015' editie opnemen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je het juiste model koopt.

De nieuwe Moto E heeft een scherm van 4,5 inch met een resolutie van 960 x 540 pixels, ruim voldoende voor een scherp beeld. Het scherm is daarmee 0,2 inch groter dan de eerste Moto E. Ook is het interne geheugen verdubbeld naar 8 GB.

De Moto E is het budgetmodel van Motorola en voor net iets meer dan honderd euro haal je toch een prima smartphone in huis. Aangezien Motorola geen tijd en moeite steekt in een eigen ontwerp voor een interface besteed de fabrikant graag meer aandacht aan de juiste werking van de Moto E. Dit resulteert dan ook in een prima smartphone die precies doet wat je van hem verlangt. Zonder veel gekke poespas is deze smartphone dan ook een prima alternatief voor een tweede smartphone of als vervanger van een andere simpele smartphone. Alles is aanwezig en dat is misschien nog wel het belangrijkste.

Waarom de Motorola Moto E kopen?

De nieuwe Moto E beschikt over een legio mogelijkheden om toch mobiel bereikbaar te zijn en misschien zo nu en dan eens gebruik te maken van social media. Al eerder benoemde wij dat Motorola geen eigen interface heeft en hierdoor werk je dus met het standaard besturingssysteem Android. Dit heeft ook het directe voordeel dat updates voor dit besturingssysteem sneller uitgerold zullen worden op een Motorola in vergelijking met andere modellen. Ondanks het ontbreken van de interface werkt de Moto E wel zoals je het verwacht van een smartphone en kun je nog steeds erg eenvoudig games en applicaties downloaden en installeren. Hier is dus zeker niets anders aan. Wat je misschien niet snel verwacht, op een smartphone in deze prijsklasse, is de aanwezigheid van 4G. Dit maakt de Moto E misschien nog wel weer een stuk interessanter. Je hebt dan misschien een goedkopere smartphone, maar aan downloadsnelheid is er geen gebrek. Ook de snelheid van de Moto E zelf is dik in orde en deze smartphone beschikt zelfs over een iets snellere processor in vergelijking met andere goedkopere smartphones. Ook hier weet Motorola ons weer goed te verrassen. In alle opzichten is de Moto E misschien een model wat in de schaduw staat, maar het is zeker geen slechte smartphone. Misschien is het eens tijd om uit de schaduw te komen, dus wat ons betreft zeker een model dit je moet meenemen in de vergelijking.

Algemeen

Model: Motorola New Moto E
OS: Android 5.1 Lollipop
Maten: 130 x 66.8 x 12.3 mm
Gewicht: 145 g
Beschikbaar: september 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 5 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 0.3 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacitive
Formaat: 4,5 inch (11,43 cm)
Resolutie: 960 x 540
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 1200 Mhz Quad Core
Werkgeheugen: 1 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: micro

Geheugenopslag

Intern: 8 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 2390 mAh

Foto's en video's van de Motorola New Moto E

Stel een vraag over de Motorola New Moto E

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!
Vraag gesteld door op 31 augustus 2015 om 04:05:
is er verschil tussen de E en de G serie?