Sony Xperia C5 Ultra aanbiedingen

Sony Xperia C5 Ultra
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Sony Xperia C5 Ultra:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Sony Xperia C5 Ultra

Misschien is de nieuwe Xperia C5 Ultra wel de meest interessante phablet die momenteel op de markt is. Hierbij doelen wij voornamelijk op de schermgrootte en zijn prijs. Want met een schermgrootte van 6 inch mag je zeker niet klagen en toch valt deze phablet in de prijsklasse van een duurdere middensegment smartphone. Onderhuids mag je ook zeker niet klagen en kan de Xperia C5 Ultra prima zijn mannetje staan bij verschillende commando's die op het scherm worden opgegeven. Dit alles is dankzij de 1.7 Ghz octa-core processor. Het toestel volgt direct de Xperia C4 op en heeft op alle fronten een flinke groei doorgemaakt. In ieder geval is de nieuwe Xperia C5 Ultra een phablet die je zeker in de gaten moet houden.

Waarom de Sony Xperia C5 Ultra kopen?

Een phablet is nog niet de eerste aankoop die mensen snel zullen doen, maar toch zitten er zeker voordelen aan een dergelijk grote smartphone. Zo is de werking van een dergelijke phablet gelijk aan die van een normale tablet. Feitelijk heb je dus een smartphone en tablet in een apparaat. De aanschaf van een losse smartphone en tablet is dan ook niet meer nodig en hier bespaar je dus direct op. Vaak genoeg zijn deze phablets ook nog eens een stuk krachtiger dan de standaard tablets die tegenwoordig worden verkocht. Ook hierin heeft de Xperia C5 Ultra al een streepje voor. Ook het ontwerp, wat wij eigenlijk van Sony wel gewend zijn, is weer enorm strak en ondanks het forse formaat ligt deze smartphone toch wel lekker in de hand. Bedienen met een hand is niet zo makkelijk, maar je kan hem wel makkelijk in een hand vasthouden. Voor de media is er standaard een 13 megapixels camera beschikbaar en voor de opslag van foto's kun je gebruik van de 16 GB opslagruimte. Ook deze opslag is weer verder uit te breiden met een microSD-kaart en hierdoor kan de opslag wel oplopen tot 200 GB. Dit lijkt ons meer dan voldoende! Het 6 inch scherm heeft een Full HD-resolutie en hierdoor kijkt alles net wat makkelijker weg en is het beeld ook een stuk scherper. Ook in dit opzicht heeft de Xperia C5 Ultra ons goed verrast. Wat ons betreft is dit dan ook de phablet die je op dit moment moet hebben!

Algemeen

Model: Sony Xperia C5 Ultra
OS: Android 5.1 Lollipop
Maten: 164 x 79 x 8 mm
Gewicht: 187 g
Beschikbaar: september 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 13 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacitive
Formaat: 6 inch (15,24 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 1700 Mhz Octa-Core
Werkgeheugen: 2 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 16 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 2930 mAh
Spreektijd: 864 min
Standby-tijd: 769 uur

Foto's en video's van de Sony Xperia C5 Ultra

Stel een vraag over de Sony Xperia C5 Ultra

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!