Meest gekozen zorgverzekeringen van 2017:

Ditzo Zorgverzekering 2017

€ 100,95

p/mnd

Eigen risico: € 385,-

Meer info »
Unive Zorgverzekering 2017

€ 98,75

p/mnd

Eigen risico: € 385,-

Meer info »
Zekur Zorgverzekering 2017

€ 92,00

p/mnd

Eigen risico: € 385,-

Meer info »
Anderzorg Zorgverzekering 2017

€ 102,00

p/mnd

Eigen risico: € 385,-

Meer info »

Zorgverzekering 2017 vergelijken

Wist je dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks zo'n 250 euro kan besparen op hun zorgverzekering? Iedereen heeft behoefte aan de juiste zorg. We willen allemaal dat er goed voor ons gezorgd wordt als we het nodig hebben. Maar welke zorgverzekeraar is nu het beste en welke zorgverzekering sluit perfect aan bij je wensen? Budger.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze. Vergelijk eenvoudig verschillende zorgverzekeraars op prijs, kenmerken, dekking, kwaliteit en meer.

Informatie over zorgverzekeringen vergelijken

Door te vergelijken kan je vele honderden euro's per jaar op je zorgverzekering besparen! De goedkoopste en best passende zorgverzekering vind je via Budger! Alle verzekeraars in Nederland zullen de komende tijd hun premies voor 2017 bekend maken. Bekijk direct welke zorgverzekering het beste bij je past en stap uiterlijk 31 december over!

Budger geeft advies over je zorgverzekering

Je kan niet alleen alle verzekeringen bij Budger vergelijken, maar we geven ook advies en tips. Zijn er bijvoorbeeld begrippen over je zorgverzekering onduidelijk, dan ligt Budger deze toe in de Keuzehulp. Wil je persoonlijk advies, dan kan dat ook. Onze medewerkers zijn op werkdagen beschikbaar voor al je vragen en ondersteunen je maar al te graag bij het vinden van jouw passende zorgpakket.

Waarom is het verstandig om zorgverzekeringen te vergelijken?

Wil je zeker weten dat je de goedkoopste zorgverzekering hebt afgesloten, dan raden we je aan om deze ieder jaar opnieuw te vergelijken. Dit kan je op jaarbasis wel 250 euro schelen! Dat is serieus geld dat je aan leukere dingen kan uitgeven. Voer in wat je nodig hebt aan zorg en stap vandaag nog over naar de goedkoopste zorgverzekering voor 2017.

Hoe werkt de vergelijker van Budger?

Budger scant iedere dag honderdduizenden aanbiedingen bij Nederlands bekendste en goedkoopste verzekeraars. Vervolgens worden de populairste zorgverzekeringen voor je uitgezocht. Uiteraard kan je ook een aanbieding zoeken op basis van jouw behoeftes. Wil je bijvoorbeeld een extra tandartsverzekering afsluiten, of heb je behoefte aan fysiotherapie? Budger helpt jou bij het zoeken van je perfecte zorgpakket. Betaal nooit te veel. Wees verstandig en vergelijk!